ASIA website Logo ASIA v1.1
ASIA website Flag Romania ASIA website Flag United Kingdom

ASOCIATIA SPECIALISTILOR
IN INFORMATII PENTRU AFACERI

ASIA website Picture 11

Scopul ASIA este de a dezvolta domeniul “informatii pentru afaceri” (“Business & Competitive Intelligence”), contribuind la cresterea competitivitatii mediului de afaceri romanesc. ASIA este singura entitate nonprofit din Romania care isi propune sa ajute companiile sa isi formeze procese specifice acestui domeniu.

Nevoia de sporire a competitivitatii firmelor din Romania este unanim recunoscuta, dar in mediul de business consideram ca exista un deficit de cunoastere si de exploatare sistematica a informatiilor pentru afaceri. Acest deficit este justificat, printre altele, si de lipsa unor repere profesionale la care sa se raporteze companiile.

ASIA intentioneaza sa suplineasca acest deficit devenind punctul de convergenta a preocuparilor in domeniul Business & Competitive Intelligence, precum  si garantul respectarii unor standarde profesionale si principii deontologice specifice.

ASIA este operator de date cu caracter personal inscris sub nr. 25304 in registrul ANSPDCP de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal